VELKOPOPOVICKY KOZEL PREMIUM LAGER SVETLO PIVO

Velkopopovicky Kozel Premium lager svetlo pivo ima enkratno kombinacijo nežne sladne arome, hmeljeve grenčice in popolne karbonizacije. To visokokvalitetno pivo s 4,6-odstotno vsebnostjo alkohola je prepoznano tako na Češkem kot v svetovnem merilu kot odlično "lager pivo".

VELKOPOPOVICKY KOZEL TEMNO PIVO

Temno pivo Velkopopovicky Kozel je proizvedeno iz posebne mešanice temnega ječmenovega sladu, zaradi česar je temna tudi pena, za razliko od mnogih drugih samo obarvanih piv. Temni Velkopopovicky Kozel ima karamelni okus, fino hmeljevo aromo in temno rjavo barvo. To pivo s 3,8-odstotno vsebnostjo alkohola je eno najboljših čeških temnih piv in je dobitnik velikega števila mednarodnih priznanj.

VELKOPOPOVICKY KOZEL BREZALKOHOLNO TEMNO PIVO

Kozel brezalkoholno je inovativno pivo, varjeno po tradicionalni češki metodi, ki pa vsebuje manj kot 0,5% alkohola. Ima edinstveno temno barvo, saj se pri varjenju uporabljajo štiri vrste pivskih sladov. Vse to pa mu daje poln in bolj uravnotežen okus. Kot vsa Kozel piva je tudi brezalkoholno pivo lahko in osvežujoče ter bo odžejalo tudi tiste pivce, ki imajo radi pivo, ampak pazijo na vnos alkohola.