V Mariboru se odpira nova pivnica “Kozlovna Poštna”

Kozlovna predstavlja moderno urbano pivnico pivovarne Kozel.

Kozlovna združuje tradicionalno pivniško atmosfero z modernim življenjskim slogom ter  bazira na originalni ideji in ponudbi, ki se razlikuje od ostalih pivnic.

Na Češkem uspešno deluje že več kot 40 Kozlovna pivnic, koncept pa je uspešen tudi izven Češke, saj Kozlovne najdemo tudi na Slovaškem, na Poljskem, v Turčiji, Rusiji,…

Kozlovna Poštna bo prva Kozlovna pivnica v centralnem delu Evrope izven Češke in Slovaške.

Gostom v Mariboru bomo v Kozlovni Poštna ponudili enkratno doživetje pitja vrhunskega svetlega in temnega piva Kozel in Pilsner Urquell (pivo Kozel je  najbolj popularno in največkrat nagrajeno Češko pivo), v kombinaciji s skrbno izbrano lokalno in originalno Češko hrano, kot je npr. v temnem pivu Kozel marinirana in pečena krača, različne pivske klobase,…

Poslanstvo Kozlovne je tudi dvigniti kvaliteto in serviranje točenega piva v Sloveniji. Za to se bodo trudili profesionalno izobraženi in certificirani točaji piva.

Otvoritev Kozlovne Poštna je predvidena v mesecu marcu 2019.

Kozlovna Poštna je rezultat sodelovanja treh partnerjev – lastnika objekta in enega najbolj uveljavljenih gostincev v Mariboru, podjetje Z.M.V. d.o.o.,  ki zaposluje 80 ljudi  in upravlja z več lokali v glavnih trgovskih središčih  v Mariboru, distributerja za pivo Kozel in Pilsner Urquell v Sloveniji, podjetje Petlja d.o.o. iz Ptuja in pivovarne Kozel. Vsi skupaj se bomo potrudili, da bo Kozlovna Poštna odlična  pridobitev za Maribor z veliko zadovoljnimi gosti.

Naš cilj je, da bi Poštna ulica s Kozlovno Poštna postala še bolj popularna in prepoznavna ter dvig ravni in raznolikosti gostinske ponudbe, predvsem pa način serviranja in kulturo pitja piva v Mariboru in širše v regiji.