Kako pravilno točiti pivo

Skupaj z Veroniko, ki nas je obiskala iz naše češke pivovarne, smo se potepali po različnih lokalih, kjer lahko okusite točeno pivo Kozel in Pilsner. Z obiskom smo združili prijetno s koristnim in tako pripravili že tradicionalni prikaz pravilnega točenja piva. Poglejte nekaj utrinkov izobraževalnega kozličkanja :).

Vabilo na mednarodni sejem okusov – GAST expo

Vabimo vas na GAST expo - mednarodni sejem okusov, ki bo potekal od 31.1. do 3.2.2018, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Najdete nas v hali A2, razstavni prostor št. 36. Na sejmu bomo točili vrhunsko češko pivo Velkopopovicky Kozel in Pilsner Urquell

Gostilna Košir v stilu originalne Češke pivnice

Vabljeni v prenovljeno gostilno Košir v Tacen pri Ljubljeni! V novem, prenovljenem barskem delu gostilne, v stilu orginalne Češke pivnice Kozlovna boste lahko naročili točeno pivo Kozel in Pilsner Urquell. Pivo bo natočeno in postreženo na avtentični češki način. Na zdraví !

Prikaz pravilnega točenja piva Kozel – 2. del

Ker prisegamo na premium okus, smo na obisk ponovno povabili Veroniko iz Češke. V različnih lokalih, po celotni Sloveniji, je tako potekal prikaz pravilnega točenja piva Velkopopovicky Kozel, da pridobimo res najboljši okus. Za vas smo zbrali nekaj foto utrinkov izobraževalnega kozličkanja :) .

Prikaz pravilnega točenja piva Kozel

Te dni smo v dobri družbi, saj nas je obiskala Veronika iz Češke. Veronika je že obiska nekaj lokalov, kjer je pokazala kako se pravilno toči pivo Velkopopovicky Kozel. Vse do petka bo obiskovala lokale po celotni Sloveniji in delila svoje znanje pravilnega točenja piva. Tudi vi prisegate na točenega? Potem obvezno poglejte pod zavihek ˝KAM NA KOZLA˝ in preverite kam se odpraviti na točenega Kozla. Morda vas tam pričaka ravno Veronika :)

Nova spletna stran

Uradni distrubuter piva Kozel je podjetje Petlja d.o.o. Objavili smo novo spletno stran www.petlja.si, kjer lahko izveste več o podjetju in blagovnih znamkah, ki jih podjetje trži. Preverite katere izdelke, poleg piva Kozel, lahko najdete v asortimentu podjetja Petlja.