Kako pravilno točiti pivo

Skupaj z Veroniko, ki nas je obiskala iz naše češke pivovarne, smo se potepali po različnih lokalih, kjer lahko okusite točeno pivo Kozel in Pilsner. Z obiskom smo združili prijetno s koristnim in tako pripravili že tradicionalni prikaz pravilnega točenja piva. Poglejte nekaj utrinkov izobraževalnega kozličkanja :).

Vabilo na mednarodni sejem okusov – GAST expo

Vabimo vas na GAST expo - mednarodni sejem okusov, ki bo potekal od 31.1. do 3.2.2018, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Najdete nas v hali A2, razstavni prostor št. 36. Na sejmu bomo točili vrhunsko češko pivo Velkopopovicky Kozel in Pilsner Urquell

Gostilna Košir v stilu originalne Češke pivnice

Vabljeni v prenovljeno gostilno Košir v Tacen pri Ljubljeni! V novem, prenovljenem barskem delu gostilne, v stilu orginalne Češke pivnice Kozlovna boste lahko naročili točeno pivo Kozel in Pilsner Urquell. Pivo bo natočeno in postreženo na avtentični češki način. Na zdraví !

Prikaz pravilnega točenja piva Kozel – 2. del

Ker prisegamo na premium okus, smo na obisk ponovno povabili Veroniko iz Češke. V različnih lokalih, po celotni Sloveniji, je tako potekal prikaz pravilnega točenja piva Velkopopovicky Kozel, da pridobimo res najboljši okus. Za vas smo zbrali nekaj foto utrinkov izobraževalnega kozličkanja :) .